Fire+Fire: Premiere

Дебютната песен излиза в YouTube. Написах сценария на видеото с голям ентусиазъм, с надежда да покажа свежото в любовта. Човечеството еволюира. Знаем какво е цивилизация, знаем какво е култура. И да не знае някой ще научи. Същото е през призмата на любовта. Да се опитваме да мразим по-малко, да се опитваме да разбираме. Близките ми знаят, че обичам hashtag-ове и няма да пропусна възможността да предложа използването на формулата #FirePlusFire = #Love. Това е любовта през математиката, а огънят на душите ни се вплита – така имаме какво да поддържаме, този огън е чувствата към близките ни, към гаджето, към домашният любимец, към любимите ни предмети, в клипа ще видите как артистът се наслаждава на шапката за муза. Но ще напиша специална статия за нея. Представям Ви видео с кадри от Лондон и София, с наши приятели, все креативни и страхотни личности. Работихме дълго с Румен и Щилиян по детайлите. Мечтая да се изкефите!

С тази публикацията ще отворя поредица за идеята “Fire+Fire”. С подробности и допълнителна информация за ролите, за актьорите, за музикантите, за мен, за Valentine Rain. Ще продължа на 15-ти юли, за да оставя да разберете сами, да си изградите мнение по тях без обяснения от нас. Защото искам да се изкефите! Да се потопите в работата върху песента до историите по време на снимките.

Преди да разказваме, каквото и да е било, споделям текста на песента. Така ще завърши този блог пост. Припявайте с нас, когато клипът се отключи за всички. Забавлявайте се и не забравяйте да мразите по-малко!

Fire + Fire

Verse 1
Why
everybody talks ’bout love?
But they don’t really know about it…
they just come and go.

If there was a book about
all the rules that it hides…
but one of them is special
and most are just a lie.

Pre-chorus
You don’t know it and I don’t know why…

Chorus
Fire and fire creates an emotion.
Deeper than the ocean and it burns like flashes.
Don’t let your fire turn you to ashes.
Fire plus fire.

Verse 2
Why
did the lover become a foe?
And…
promises became simple words
they just come and go…

Little things stay forgotten
they are better than the rest.
Sometimes one is special
and it almost makes you cry.

Pre-chorus
You’ll feel it and you’ll know why.

Chorus~

Bridge
Inside of me is burning
It’s heating up
And I just can’t control it
I feel you can feel
this is love
this is LOVE

Don’t let your fire burn (2x)
Don’t let your fire turn you to ashes.
Fire plus fire.

NAS NEYCHEV

Nas NeychevFire+Fire: Premiere