Fire+Fire: Stories

Винаги е съществувал спорът за реалното и нереално, постижимото и непостижимото, за видимото и невидимото. Не се забелязват белезите от приятни мисли и действия. Омразата се утаява тежко в отказалите да спорят, че съществува живот без любов и поне начин да се наслаждаваш.

АРТИСТЪТ И МУЗИТЕ
Важно за творците е да намерят музата си, основно това е толкова разнообразно, че нямат граници възможностите за мотивация. В случая артистът не е доволен от рисунката си и се нуждае от силата на шапката си, за да изпълни задачата. На път към задачата си, тя показва на зрителите на видеото впечатляващи места от Лондон. В края на своята разходка, тя стига до точката за работа, стои на пейката в екстравагантното си облекло, отваря бележника си за рисунки, в който рисува изпълнителя на песента Valentine Rain. По време на финалните надписи певецът прегръща талантливото момиче в знак на признателност и приятелството.

СЕКСУАЛНОСТТА
В частта от видеото, в което момиче се събужда от леглото си в Лондон и чака своята любовница. Любовта е възможна, независимо от сексуалната ориентация. Кулминацията в историята е страстната целувка на двете, чрез която издигаме сексуалността на преден план. Те се забавляват, докато се снимат и се наслаждават на истинската си любов.

САМОТАТА И КНИГИТЕ
Момиче стои самотно на пейка в поляната между блоковете в София и чете любимата си книга от поредицата на Дж. Роулинг „Хари Потър”, която е любима поредица на изпълнителя на песента. Тя е самотна, но избира да се затвори в четенето и после да се порадва на красивата гледка към Витоша от терасата си. През това време приятелите ѝ приготвят тайно парти зад гърба ѝ. Хвърлят балони от радост и се блъскат кой да прегърне първи рожденичката, която е изключително щастлива, че приятелите ѝ не са забравили за нейния празник.

ЗАБАВЛЕНИЕТО И ЛЮБОВТА

Забавлението в Южен парк е любимото занимание на двойката от следващата история. Те си лежат на покривката, понякога и един върху друг, докато играта им отключва желанието им да се целунат. Колко кратка може да бъде една целувка, из всички тези забавления през деня, а колко много наслада донася. Те са отделили време за тяхната целувка и след това се приготвиха да спят, близо един към друг.

ПРИЯТЕЛСТВОТО И ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Рожденичката от първите истории се разхожда с приятели в софийски парк. Те срещат още свои приятели, заедно с една фретка. Домашните любимци също имат нужда от любов. Прекараното време на тази група от щастливи хора, завършва с игра на „Шише”. Приятелството е силно, когато има внимание, когато се поддържа силата му.

Историите не са вълшебни. Заслепени от омразата хората не виждат тези истории, не поддържат силата, която ги задвижва. Сравнявам тази сила със силата на огъня, която създава емоция. Тази емоция е по-дълбока от океан. Не губете силата си, намалете омразата.

Nas NeychevFire+Fire: Stories