#BeforeTheFinal14: Black Diamonds

#BeforeTheFinal14 е серия от интервюта с финалистите на четвърти сезон на „Бургас търси своя талант”. Интервю с Black Diamonds.

• Представете себе си оригинално.
Ние сме Калина(16), Ева(17), Женя(16), Михаела(16) и Женина(16) или просто Black Diamonds. Всички сме ученички сме в спортното училище с изключение на Калина, тя учи в Немската гимназия. Залата по художествена гимнастика е мястото, което ни събра преди около десетина години. Там прекарваме целия си ден и постепенно с годините станахме най-добри приятелки. Обичаме да сме заедно навсякъде и да прекарваме, дори и малкото си свободно време отново заедно. Нямаме време да излизаме по кафета, дискотеки и т.н., изцяло отдадени сме на спорта. Художествената гимнастика е нашият живот. Tам влагаме изключително много любов, старание, време и средства с този спорт.

• Какво е „Бургас търси своя талант”?
Както всеки знае, Бургас е градът, от който излизат най-много таланти. Градът ни не спира да ражда нови таланти, за което можем само да се гордеем. Благодарение на този формат много от тези таланти успяват да се развият и реализират в по-високо равнище. Поради този факт ние мислим,че „Бургас търси своя талант” по един или друг начин много би ни помогнало в нашето развитие занапред .

• Най-емблематичната случка от времето в конкурса?
За нас всеки един момент изминал с участниците от конкурса е незабравим. Когато има толкова много талант на едно място, ние се чувстваме себе си.

• Кое качество е развито за времето в конкурса?
Може би това, да бъдем малко по-отговорни не само една към друга, но и към самите себе си, както и това да се сработваме по-лесно с нови хора.

• С кого на една сцена?
Винаги ни е било мечта да се качим на една сцена и да танцуваме за личности като Beyonce, Rihanna, Chris Brown и пр.

• Любим „Талант на Бургас”?

Нямаме конкретен фаворит, просто защото всички те са изключителни.

• Любимец от журито.

Малко труден въпрос, но нека да кажем Николина Дончева и Кристиан Грънчаров. Казваме тях, защото според нас те имаха най-аргументирано мнение по нашите задачи.

• Какво ще се случи след конкурса?

Надяваме се с краят на конкурса, да не приключат нашите отношения с екипа и участниците. Всички са толкова забавни, креативни и свежи и ще бъде голяма загуба за нас, ако всичко просто приключи.

• Пожелание към читателите на www.nasneychev.com
Благодарим, че ни позволихте да бъдем част от тази анкета. Надяваме се и занапред да бъдем част от вашия сайт и само успехи.

bd2

NAS NEYCHEV

Nas Neychev#BeforeTheFinal14: Black Diamonds