#Interview: Иван Бъчваров


Как си се чувствал след края на изминалите сезони и как след този?

След края на всеки сезон, общо взето, се чувсвам по различни начини, но всеки път по-надъхан за следващ. Тази година може би беше най-емоционалната от всички, тъй като огромното прекарано време с участниците на репетиции, после и кафета, ни сближи супер много и може би ни остави най-голямата награда. Накрая за никой нямаше значение кой ще спечели, всички бяха там, заради изживяното.

Как се организира подобен проект, казано с три думи?

Търпеливост, хъс и отговорност.

Какви са минусите на този сезон?
Може би, че се наложи да си плащаме залата и това ни принуди да сложим вход, но пък концертите бяха на по-високо ниво и като че ли нямаше недоволни.

Какви са слуховете за формата и най-извратената спекулация, която си чул е?

Че съм спал с всички победители до сега. Тази година още нищо не съм чул, но няма и да се учудя вече след края на третия сезон.

Модерен ли е триъгълникът?
Чак пък модерен. По-скоро твърде често използван.

2

Доволен ли си от водещите?
Определено. Стефи беше малко по-стеснителна в началото, но с течение на времето се поотпусна, за сметка на това, Диян пък беше пълната нейна противоположност, явно си му е в кръвта да е на сцена.

Кои участници се справяха по-добре на репетиция, отколкото на концертите?

Всъщност повечето, явно притеснението на сцената си оказваше влияние. До финала, на който всички бяха невероятни, дори най-критичните бяха доста впечатлени от сценичното поведение и израстването на всеки като изпълнител на сцена.

Кои са участниците, които „излекуваха” сценичката треска?

Абсолютно всички!

Финалистите избраха Мария Стойчева за техен любим „Талант на Бургас”, а теб за любим член от журито. Как ще коментираш тези резултати от анкетата?
Може би, защото не им се карах.

Коя песен е химнът на този сезон?
DVBBS & Borgeous – Tsunami и Lady Gaga – Applause.

Какво да очакват феновете на конкурса до края на годината?
Доста нови неща.

Ще има ли пети сезон?
Да, ще има!

Какви са ти петте основни съвета към бъдещите участници?
Да бъдат себе си, никога да не летят в облаците, а да седят здраво стъпили на земята, да бъдат по-уверени и най-важното – да не се притесняват да покажат таланта си пред публика, тъй като това е нещо, което ти е дадено и не всеки притежава, точно поради тази причина се цени от хората, стига да е представен в пълната му сила, без притеснение!


Какво е мнението ти за сайта ми?

Евала, продължавай да го развиваш! Има резултат.

Пожелай нещо на читателите.
Да вярват в себе си и да мечтаят!

Nas Neychev#Interview: Иван Бъчваров