#Interview: Кристиан Грънчаров

Кристиан Грънчаров >> Niki Star >> Kris Gran

Да сравним 3-ти с 4-ти сезон.
Сравнение не мога да направя, тъй като гледах от две напълно различни гледни точки – като участник в 3-тия и като част от екипа в 4-тия сезон на формата. Мога само да кажа, че много се забавлявах през тези 2 години и се радвам, че имам общо с конкурс, подбиращ талантите от нашия край, а и не само. С нетърпение чакам 5-ти сезон и се надявам да няма пречки при създаването му.

Помниш ли първите си думи към настоящите победители?
Първите ми думи към тях не помня, но бях доста очарован от представянето им. Много са добри, наистина.


Кои са талантите, при които се наблюдаваше най-бързо развитие?

Не мога да бъда конкретен, затова и ще запазя мълчание. Всички положиха големи усилия и претърпяха огромно развитие.

А кой е твоят ментор?
Моите родители, определено. Дължа всичко, което знам и съм, на тях.

Кой е Niki Star? Приключил ли е този проект?
Това е много странна идея-проект, с която не мисля, че сме привършили.

Какъв изпълнител е Kris Gran?
Какъв изпълнител е!? И аз не знам как да отговоря на този въпрос. Експериментатор, който същевременно държи на стила си.

„Не бях аз”? Да я анализираме. Идеята. Текстът. Канди и другите участници. Успехът.
Песента и клипът към нея станаха доста бързо. Канди искаше да направим песен с фразата „не бях аз”, което е и заглавието на парчето. Доразвихме започнатото и така стана песничката. Идеята за видеото се роди в съзнанието на Стоян Лакев – Тони. Сюжетът е наистина смислен и си заслужава да се следи внимателно. Иван Бъчваров присъстваше във всеки един миг от творческия процес, а и той е създателят на уникалния клип. Голямо благодаря и на Ани, която измисли хореографията за клипа, и Руми от The Scary ShadowZzz за участието им във видеото.

#HelloSummer2014, #PartyPeople? Какво ще ни разкажеш повече?
За Party People също мога да разкажа много, но ще гледам да бъда по-кратък. Идеята за песента беше отлежала за разлика от тази за „Не бях аз” – зароди се преди повече от година при запознанството ми с Мария Миоко. Искахме да включим и Кристина Дончева към проекта, тя се съгласи бързо и допълни песента. Заснемането на клипа беше много забавно, изпълнено с емоции и много смях, а зад него отново стои Иван Бъчваров.

Откъде идва твоята муза? Как пишеш песните си?
Това е въпрос, на който хем мога да отговоря по много начини, хем не мога да отговоря, затова ще се въздържа и ще се спра дотук.

Какво предстои от теб?
Какво предстои? Живот и здраве скоро се надявам да разберете.

Да приключим това интервю с твоето пожелание към читателите.
Да са живи и здрави, и да се радват на всеки един ден от живота, независимо слънчев или не, защото животът е хубав, стига да го гледаш от правилния ъгъл. Обичайте се и си помагайте, и продължавайте да следите сайта!

kris1

Nas Neychev#Interview: Кристиан Грънчаров