Visit by Pavel @nasneychev

#ShortStory: A Visit

Здравей! Радвам се да те видя отново. Не знам с колко време разполагаме, а искам толкова много да ти кажа. Харесва ли ти тук? Винаги съм си мечтал да споделя това място с теб. По-странно е от колкото си мислеше, нали? Обичам всичко тук да е подредено и обяснено. Можеш да научиш доста неща от това място. Това може да те накара да се засмееш, това да се замисли, a ако те плаши, то е защото плаши и мен. По принцип това място е доста тъмно, тъжно и страшно. Дори аз за пръв път го виждам обгърнато в светлина.

Сега, когато си до мен се чувствам щастлив. Не съм се отдавал на емоции никога преди. Винаги са ме карали да се чувствам слаб и да объркват съзнанието ми. Но изпитвайки тези емоции с теб, не се чувствам слаб, а жив. В тази част държа спомените си, а ето там мечтите си. Не знам дали е възможно да ми кажеш как се чувстваш в момента?

Радвам се, че си щастлива. Не се тревожи, не са трусове. Това, което чуваш, е звукът от вълнуващото ми се сърце. Ти допринесе за голяма част от това място Огледай се! Всичко това е създадено от начина, по който ми въздейства. Всичко е създадено, чрез твоите думи. Всеки инч от дизайн, цвят и звук са от значение и всичко е олицетворение на това което си ти. Тук ми харесва, благодаря ти, че ми помогна да създам всичко това.

За жалост, започвам да разпознавам звуци от реалността и това е знак, че трябва да се разделим… Започвам да се събуждам. Дано ти е харесало в моето съзнание. Благодаря ти, че се отби… Ще си мисля за теб, докато съм буден. До нови срещи!

Осъзнатият сън може да бъде контролиран, може да сте режисьор на съня си! Аз предпочитам да го прекарам с човек, който ми липсва. Опитайте. Успех!!!

“A Visit”
PAVEL ATANASOV

Pavel Atanasov#ShortStory: A Visit