Teddy Russeva , Tiara

#Tiara: Котолюбците (Catlovers)

Обичам всички животни. Като повечето хора обаче, си имам любими – котките. И макар да има много случаи на съвместно съжителство между куче и котка, най-често едното надделява и се делим на „кучкари” и „коткари”. Като виден представител на котолюбците съм ви приготвила няколко весели причини да имате котка, а не куче/мъж/дете… Е, шегувам се, де. Един поглед над живота им с цел и „кучкарите” да се убедят във величието на нейно височайшо височество Котката, както и да разбия някои клишета.

„Котките миришат”.

Тази, както вече споменах, височайша особа, дори след най-невинното погалване от страна на човек, се измива, сякаш сте най-долната твар. Те обичат да им е чисто, а и не излизат навън, за разлика от кучетата, които се цапат, съответно къпят и в резултат миришат на мокри кучета, понеже са такива. Ето доказатество как котката предпочита да мирише на пране, което тя сама изглажда, затопляйки, а след това прибира старателно, като понякога забравя, че тя самата не е дреха.

Котките са по-благоприятни за гушкане и спане, поради причина №1, а и поради размера си. Разбира се, има и малки кучета, но има опасност да се загубят в завивката, или да изхвърчат от леглото, докато се обръщате. Котката е чудесна плюшена играчка, при това жива!

Като едни свирепи хищници, те са добри в лова, затова освен да се преструват на умрели или на плюшени играчки, те умеят и да са камуфлажни.

Котките обожават да спят, така че можете да мързелувате заедно цял ден. Те също като вас мразят да стават рано… Или изобщо…

Освен това можете да ги използвате и като възглавнички. ВНИМАНИЕ, НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ, МОЖЕ ДА ОСТАНЕТЕ БЕЗ ЛИЦЕ! Но ако котката ви е достатъчно мързелива, ще е много под нивото ѝ да се мърда, за да ви нарани и просто ще си остане удобна.

Котката обича да яде junk food с вас!!!

Малко е трудничко и смешно как хрупа чипс и солети, но това не пречи да позира професионално докато е затруднена!
Освен вредната храна, котката ще се погрижи и за храната, която не обичате, за да я разкара от погледа ви.Навсичкото отгоре тази КОТКА накрая ще се погрижи и за почистването на съдовете, защото за разлика от лигавещите се кучета, котките имат малки грапави езичета, които са чудесни за почистване!

Ако сте жена, то можете да взимате вашата котка на шопинг за обувки! Бъдете сигурни, че няма да ги изяде, както би направило кучето, а ще ги обожествява и ще им се кланя! А вие си мислихте, че сте маниачки на обувки…

За разлика от кучетата, котките ХВАЩАТ опашките си, когато ги гонят!

Тези зверове могат и да са гальовни понякога, докато не ги забележите…

catlovers

Егото на котката ви е толкова голямо, че може да я сварите да си прави селфита…

… и да ги качва в Интернет!

А някои са толкова напреднали, че даже пишат статии за себе си и после ги пускат от името на човека си.

TEDDY RUSSEVA

Teddy Russeva#Tiara: Котолюбците (Catlovers)